Cégalapítás

Segítünk ügyfeleinknek megérteni, hogy számukra melyik cégforma kedvező és arra milyen társasági jogi és adójogi szabályok vonatkoznak. Közreműködünk a bankszámla nyitásban. Magyarország kedvező jogi és gazdasági környezetet teremtett a magyar és külföldi befektetőknek. A hatóságok és bíróságok hatékonyan és gyorsan működnek és az adózás is vállalkozóbarát európai összehasonlításban.

Igyekszünk elősegíteni, hogy a magyar és külföldi befektetők zökkenőmentes ügyintézésben részesüljenek. Leggyakrabban korlátolt felelősségű társaságot vagy részvénytársaságot alapítunk. Valamennyi iratot elkészítjük az ügyfél anyanyelvén is. 

Módosítás

Ügyvezető váltás, tagváltozás, székhelyváltozás, tevékenységi kör változás és egyéb változások esetén elkészítünk minden okiratot és a cégbírósági változásbejegyzési kérelmet.

Tőkeemelés

A veszteségek pótlására vagy egyéb okból szükséges tőkeemelést Kft. és Zrt. esetében komplexen lebonyolítjuk akár eszköz vagy követelés apportjával akár befizetéssel.

Tőkeleszállítás

A veszteségek pótlása vagy tőkekivonás miatt elhatározott tőkeleszállítást lebonyolítjuk.

Végelszámolás

Amennyiben a társaság elhatározza jogutód nélkül megszűnését a cég törléséig közreműködünk a végelszámolásban.

Társasági jogi perek

Képviseljük ügyfeleinket a taggyűlési vagy közgyűlési határozatok, illetve változás bejegyző végzések bírósági megtámadásával kapcsolatos ügyekben és törvényességi felügyeleti eljárásban.


Értékeink

Szakszerűség

Egy ügyvédi iroda szakmai színvonalát csak folyamatos képzéssel lehet fenntartani és javítani. Kollégáink a világ vezető egyetemein, mint a UC Berkeley, University of London, King’s College, ELTE szereztek LLM minősítést, valamint fizetésképtelenségi jogi és adójogi szakjogász képzéseken vettek részt.

Megbízhatóság

Speciális ügyviteli szoftver biztosítja Ügyvédi Irodánk számára a pontos és a megbízható működést. Az összetett tranzakciók és a kihívást jelentő peres ügyek révén értékes tapasztalatokra tettünk szert, amelyek segítségével optimális megoldásokat találunk ügyfeleink számára.

Ügyvédi titoktartás

Munkánk alapja az ügyvédi titkok megtartása.

Rugalmasság

A túlélés titka az alkalmazkodás. Az iroda negyedszázados fennállása alatt alkalmazkodnunk kellett a magyar jogrendszer többszöri átfogó átalakításához, gazdasági válságokhoz, konjunktúra időszakokhoz és az ügyfeleink változó igényeihez. Mindig arra törekedtünk, hogy a versenytársaknál rugalmasabb és gyorsabb szolgáltatást nyújtsunk jobb minőségben.

Ügyfélbarát hozzáállás

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, így a felmerült kérdésekre igyekszünk a legrövidebb időn belül válaszolni. Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva járunk el, figyelembe véve, hogy szakmai szempontból mi a legkedvezőbb számukra.

Többnyelvű csapat

Kollégáink olasz és angol nyelven szakmai szinten beszélnek, illetve fordítanak. Csapatunk több tagja tanult vagy dolgozott külföldön, elsősorban Olaszországban és az USA-ban. Mindkét nyelvet írásban és szóban napi szinten használjuk. Nemcsak az ügyfél nyelvét, hanem a mentalitását is megértjük.Lépjen velünk kapcsolatba


Keressen minket az alábbi elérhetőségeken vagy töltse ki az űrlapot.


    Az Ön neve *

    Email címe *

    Telefonszáma *

    Miben segíthetünk?