Munkaszerződések

Többnyire munkaadókat képviselünk. Elkészítjük a standard határozott vagy határozatlan idejű munkaszerződéseket cégekre és munkavállalókra szabva. címszavakban: munkakörök pontos meghatározása, munkaidőkeret bevezetése, vezető beosztású dolgozók szerződése, konkurencia tilalom, bónusz szabályok, stb.

Munkaviszony megszűntetése

Munkaviszonyt megszüntető közös megegyezések letárgyalása elkészítése, rendes és azonnali hatályú felmondások megírása, a felmondás indokainak véleményezése, megfogalmazása.

Csoportos létszámleépítések

A létszámleépítés teljes lebonyolítása, kommunikáció a munkavállalók képviselőivel, hatósági bejelentések megtétele.

Munkaügyi perek

Vállalati ügyfeleink több ezer munkavállalót alkalmaznak ezért folyamatosan viszünk munkaügyi pereket, melyek főleg a munkaviszonyok megszüntetéséhez kapcsolódnak.


Értékeink

Szakszerűség

Egy ügyvédi iroda szakmai színvonalát csak folyamatos képzéssel lehet fenntartani és javítani. Kollégáink a világ vezető egyetemein, mint a UC Berkeley, University of London, King’s College, ELTE szereztek LLM minősítést, valamint fizetésképtelenségi jogi és adójogi szakjogász képzéseken vettek részt.

Megbízhatóság

Speciális ügyviteli szoftver biztosítja Ügyvédi Irodánk számára a pontos és a megbízható működést. Az összetett tranzakciók és a kihívást jelentő peres ügyek révén értékes tapasztalatokra tettünk szert, amelyek segítségével optimális megoldásokat találunk ügyfeleink számára.

Ügyvédi titoktartás

Munkánk alapja az ügyvédi titkok megtartása.

Rugalmasság

A túlélés titka az alkalmazkodás. Az iroda negyedszázados fennállása alatt alkalmazkodnunk kellett a magyar jogrendszer többszöri átfogó átalakításához, gazdasági válságokhoz, konjunktúra időszakokhoz és az ügyfeleink változó igényeihez. Mindig arra törekedtünk, hogy a versenytársaknál rugalmasabb és gyorsabb szolgáltatást nyújtsunk jobb minőségben.

Ügyfélbarát hozzáállás

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, így a felmerült kérdésekre igyekszünk a legrövidebb időn belül válaszolni. Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva járunk el, figyelembe véve, hogy szakmai szempontból mi a legkedvezőbb számukra.

Többnyelvű csapat

Kollégáink olasz és angol nyelven szakmai szinten beszélnek, illetve fordítanak. Csapatunk több tagja tanult vagy dolgozott külföldön, elsősorban Olaszországban és az USA-ban. Mindkét nyelvet írásban és szóban napi szinten használjuk. Nemcsak az ügyfél nyelvét, hanem a mentalitását is megértjük.Lépjen velünk kapcsolatba


Keressen minket az alábbi elérhetőségeken vagy töltse ki az űrlapot.


    Az Ön neve *

    Email címe *

    Telefonszáma *

    Miben segíthetünk?