Peres képviselet rendes bíróság és választottbíróság előtt

Felperesi és alperesi képviseletet látunk el főként az új polgári perrendtartás alapján induló polgári és gazdasági perekben. Irodánk egyik legfontosabb szakterülete polgári perek vitele. Szerintünk a perek által nyújtott szakmai és pertaktikai kihívások jelentik az ügyvédi munka csúcsát. Színvonalas képviseletet nyújtunk az eljárás valamennyi szintjén beleértve a kúriai felülvizsgálatot is.  Több ügyünk van folyamatban a Strassbourgi Emberjogi Bíróság előtt. A választott bíróság előtti eljárás hatékony alternatívája a rendes bíróság előtti pernek mert a bírák személyét a felek választják, ami biztosítja a függetlenségüket. Az eljárásban nem kell követni a polgári perrendtartás szabályait ezért az kötetlenebb és hatékonyabb. Az elsőfokú ítélet nem fellebbezhető és azonnal végrehajtható. Vállalatok közötti jogviták esetére javasoljuk a választottbírósági kikötést.

Behajtások

Fizetési meghagyással, polgári per útján vagy felszámolási kérelemmel. Szükség esetén feltárjuk az adós anyagi helyzetét, esetenként magánnyomozót is igénybe veszünk, képviseljük az ügyfelet a végrehajtás eljárás során és a felszámolás során is.

Szerződések

Angol, magyar és olasz nyelven szerkesztünk és véleményezünk különböző polgári jogi szerződéseket. Elvégezzük a szerződésekkel kapcsolatos kockázat feltárást és adótervezést.


Értékeink

Szakszerűség

Egy ügyvédi iroda szakmai színvonalát csak folyamatos képzéssel lehet fenntartani és javítani. Kollégáink a világ vezető egyetemein, mint a UC Berkeley, University of London, King’s College, ELTE szereztek LLM minősítést, valamint fizetésképtelenségi jogi és adójogi szakjogász képzéseken vettek részt.

Megbízhatóság

Speciális ügyviteli szoftver biztosítja Ügyvédi Irodánk számára a pontos és a megbízható működést. Az összetett tranzakciók és a kihívást jelentő peres ügyek révén értékes tapasztalatokra tettünk szert, amelyek segítségével optimális megoldásokat találunk ügyfeleink számára.

Ügyvédi titoktartás

Munkánk alapja az ügyvédi titkok megtartása.

Rugalmasság

A túlélés titka az alkalmazkodás. Az iroda negyedszázados fennállása alatt alkalmazkodnunk kellett a magyar jogrendszer többszöri átfogó átalakításához, gazdasági válságokhoz, konjunktúra időszakokhoz és az ügyfeleink változó igényeihez. Mindig arra törekedtünk, hogy a versenytársaknál rugalmasabb és gyorsabb szolgáltatást nyújtsunk jobb minőségben.

Ügyfélbarát hozzáállás

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, így a felmerült kérdésekre igyekszünk a legrövidebb időn belül válaszolni. Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva járunk el, figyelembe véve, hogy szakmai szempontból mi a legkedvezőbb számukra.

Többnyelvű csapat

Kollégáink olasz és angol nyelven szakmai szinten beszélnek, illetve fordítanak. Csapatunk több tagja tanult vagy dolgozott külföldön, elsősorban Olaszországban és az USA-ban. Mindkét nyelvet írásban és szóban napi szinten használjuk. Nemcsak az ügyfél nyelvét, hanem a mentalitását is megértjük.Lépjen velünk kapcsolatba


Keressen minket az alábbi elérhetőségeken vagy töltse ki az űrlapot.


    Az Ön neve *

    Email címe *

    Telefonszáma *

    Miben segíthetünk?