LLF&Partners Law Firm

Lajos Ügyvédi Iroda és Társai Ügyvédi Társulás – vállalati ügyfelekre szakosodott gazdasági joggal foglalkozó ügyvédi iroda

Szakterületeink Elérhetőségeink

Rólunk

Ügyvédi Irodaként 1997 óta foglalkozunk magyar és külföldi befektetők magyarországi képviseletével.

Több mint 25 éves gyakorlat során alakultak ki legfőbb szakmai értékeink:
megbízhatóság, profizmus és kreativitás.

Folyékonyan beszélünk angolul és olaszul. Jelentős tapasztalatunk van a polgárjogi peres eljárások, az adójog, társasági jog, a munkajog, az ingatlanjog, a fizetésképtelenségi jog, az agrárjog, a közigazgatási jog, az európai jog, a büntetőjog, a családjog, a versenyjog, a fúziók és cégfelvásárlások terén.

Ügyvédi irodánk az alábbi szervezetek és intézmények aktív tagja:

Értékeink


Szakszerűség

Egy ügyvédi iroda szakmai színvonalát csak folyamatos képzéssel lehet fenntartani és javítani. Kollégáink a világ vezető egyetemein, mint a UC Berkeley, University of London, King’s College, ELTE szereztek LLM minősítést, valamint fizetésképtelenségi jogi és adójogi szakjogász képzéseken vettek részt.

Megbízhatóság

Speciális ügyviteli szoftver biztosítja Ügyvédi Irodánk számára a pontos és a megbízható működést. Az összetett tranzakciók és a kihívást jelentő peres ügyek révén értékes tapasztalatokra tettünk szert, amelyek segítségével optimális megoldásokat találunk ügyfeleink számára.

Ügyvédi titoktartás

Munkánk alapja az ügyvédi titkok megtartása.

Rugalmasság

A túlélés titka az alkalmazkodás. Az iroda negyedszázados fennállása alatt alkalmazkodnunk kellett a magyar jogrendszer többszöri átfogó átalakításához, gazdasági válságokhoz, konjunktúra időszakokhoz és az ügyfeleink változó igényeihez. Mindig arra törekedtünk, hogy a versenytársaknál rugalmasabb és gyorsabb szolgáltatást nyújtsunk jobb minőségben.

Ügyfélbarát hozzáállás

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, így a felmerült kérdésekre igyekszünk a legrövidebb időn belül válaszolni. Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva járunk el, figyelembe véve, hogy szakmai szempontból mi a legkedvezőbb számukra.

Többnyelvű csapat

Kollégáink olasz és angol nyelven szakmai szinten beszélnek, illetve fordítanak. Csapatunk több tagja tanult vagy dolgozott külföldön, elsősorban Olaszországban és az USA-ban. Mindkét nyelvet írásban és szóban napi szinten használjuk. Nemcsak az ügyfél nyelvét, hanem a mentalitását is megértjük.Munkatársaink


dr. Lajos Levente
Irodavezető ügyvéd
dr. Bartos Bálint
Ügyvéd, Senior Partner
dr. Szervátiusz Boglár
Ügyvéd, Senior Partner
dr. Szűcs Bence Zsolt
Ügyvéd, Partner
dr. Pásztor Kitti
Ügyvédjelölt
dr. Sándor Barbara
Ügyvédjelölt
Andics Éva
Office menedzser
Gellért Márton
Gyakornok