dr. Lajos Levente – Irodavezető ügyvéd

Ő az iroda alapítója és motorja a kezdetektől.

dr. Lajos Levente 1994-ben végzett a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem jogi karán. Milánóban bank-és pénzügyi mesterdiplomát, a Londoni Egyetemen uniós jogból LLM minősítést, nemrég pedig a Berkeley Egyetemen amerikai jogból LLM minősítést szerzett. 1997 -ben megalapította független ügyvéd irodáját. Munkanyelve az angol és az olasz. A Lajos Ügyvédi Iroda szakmai hírnevét ismert olasz márkák képviseletével szerezte.

Bár az Iroda széles körben nyújt jogi szolgáltatásokat nemzetközi befektetőknek, magát elsősorban peres ügyvédnek tartja. Büszke arra, hogy az évek során szakmailag erős és stabil csapatot épített fel. Négy gyermek édesapja, aki szabadidejét legszívesebben a családjával tölti. Sportjai a jóga és a lovaglás.

Email: l.lajos@llf.hu; Dr. Lajos Levente – Owner – Lajos Law Firm | LinkedIn


dr. Bartos Bálint – Ügyvéd, Senior Partner

Szakmai feladatain kívül Bálint helyettes irodavezetői feladatokat is ellát.

2009-től vesz részt a Lajos Ügyvédi Társulás munkájában, szakterülete az adójog, ingatlanjog, cégjog, munkajog. Lendületessége, dinamizmusa, szakmai felkészültsége miatt kedvelik az ügyfelek. 2007-ben diplomázott a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen és 2011-ben tette le az ügyvédi szakvizsgát. 2014-ben végezte el az adójogi szakjogász képzést. 2018-ban elvégezte az Eötvös Loránd Tudományegyetemen a Nemzetközi és európai adójogi mesterjogász angol nyelvű szakirányú továbbképzést (LL.M. Master of International and European Tax Law).

Angol és olasz felsőfokú nyelvtudással áll az iroda ügyfeleinek rendelkezésére.

Email: b.bartos@llf.hu


dr. Szervátiusz Boglár – Ügyvéd, Senior Partner

Boglár empatikus készségének és végtelen türelmének köszönhetően az irodán belül ellátja HR vezetői teendőket is.

2004 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodának, korábban ügyvédjelöltként, jelenleg ügyvédként. Jogi diplomáját a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem Jogi Karán 2003-ban szerezte meg és 2008-ben tette le az ügyvédi szakvizsgát. 2018-ban részt vett az Eötvös Loránd Tudományegyetem angol nyelvű Master képzésén, ahol Nemzetközi és európai adójogi mesterjogász (LLM) szakképzettséget szerzett.

Angol és olasz felsőfokú nyelvtudása mellett kiválóan kommunikál írásban és szóban egyaránt francia, spanyol és német nyelven. Szakterülete az M&A tranzakciók mellett a munkajog és a szerződési jog.

Email: b.szervatiusz@llf.hu; Boglar Szervatiusz, Dr. LL.M International Tax Planning – Avvocato – Lajos Law Firm | LinkedIn


dr. Szűcs Bence Zsolt – Ügyvéd, Partner

Üzlet orientált gondolkodásmódjának és kitartásának köszönhetően Bence a szerződéskötésekben jeleskedik.

2018 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál, kezdetben ügyvédjelöltként, jelenleg ügyvédként. Diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerezte. Egyetemi tanulmányai során egy évig az Università degli Studi di Roma Tre egyetem jogi karának hallgatója volt Erasmus ösztöndíjjal, szakmai gyakorlatát pedig ugyancsak Erasmus ösztöndíjjal egy római ügyvédi irodában töltötte.

2010 óta foglalkozik olasz ügyfelekkel, olaszból felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezik, emellett munkanyelve az angol. Elsősorban cégügyekkel, ingatlanügyekkel és fizetésképtelenségi ügyekkel foglalkozik, valamint az ügyvédi iroda adatvédelemmel foglalkozó munkatársainak egyike. 2018-ban DPO (adatvédelmi tisztviselő) képesítést szerzett.

Email: b.szucs@llf.hu; Bence Zsolt Dr. Szűcs – Attorney At Law – Lajos Law Firm | LinkedIn


Andics Éva – Office Manager

2004-ben végzett a Soproni Egyetemen. 2015 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodánál office menedzserként, aminek keretében fő feladatai közé tartozik az iroda mindennapi adminisztratív ügyeinek ellátása, az elektronikus jogi eljárások teljes ügyintézése (bírósági beadványok, cégmódosítás, fizetési meghagyás, jogügyletek biztonsága stb.).

Email: e.andics@llf.hu; Eva Andics – Front Office Manager – Lajos Law Firm | LinkedIn


dr. Pásztor Kitti – Ügyvédjelölt

Kitti a precíz és önálló munkájával segíti az ügyvédek munkáját.

2020-ban végzett az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kar jogász szakán, majd ugyanebben az évben Olaszországba költözött, ahol szakmai gyakorlata keretében egy éven keresztül a Scaringella & Partners Ügyvédi Iroda tagja volt. Szakmai gyakorlata során tökéletesítette jogi és nyelvi képességeit.

Felsőfokon beszél angolul, emellett munkanyelve az olasz.

Elsősorban polgári joggal és társasági joggal foglalkozik.

Email: k.pasztor@llf.hu; Kitti Pasztor – Hungary | Professional Profile | LinkedIn


dr. Sándor Barbara – Ügyvédjelölt

A Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szerzett jogász diplomát 2021-ben. Egyetemi tanulmányai során fél évig az olaszországi Università degli Studi di Foggia hallgatója volt Erasmus+ mobilitás keretében. Egy éves adótanácsadói tapasztalatot követően 2022 óta ügyvédjelöltként a Lajos Ügyvédi Iroda tagja. Munkáját angol és olasz nyelven végzi.

Email: b.sandor@llf.hu; Barbara Sándor – Università degli Studi di Foggia – Pécs, Baranya, Hungary | LinkedIn


Gellért Márton – Gyakornok

2021-ben a Budapesti Corvinus Egyetemen Emberi Erőforrások szakán közgazdász diplomát szerzett. Jelenleg a Debreceni Egyetem Állam-és Jogtudományi Kar negyedéves jogász szakos hallgatója.

2019 óta dolgozik a Lajos Ügyvédi Irodában gyakornokként, ahol az ügyvédek mindennapi munkájának támogatásában vesz részt, úgy, mint okiratok, beadványok szerkesztése, cégeljárásokban való közreműködés.

Email: m.gellert@llf.hu; Márton Gellért – Intern – Lajos Law Firm | LinkedIn


Értékeink

Szakszerűség

Egy ügyvédi iroda szakmai színvonalát csak folyamatos képzéssel lehet fenntartani és javítani. Kollégáink a világ vezető egyetemein, mint a UC Berkeley, University of London, King’s College, ELTE szereztek LLM minősítést, valamint fizetésképtelenségi jogi és adójogi szakjogász képzéseken vettek részt.

Megbízhatóság

Speciális ügyviteli szoftver biztosítja Ügyvédi Irodánk számára a pontos és a megbízható működést. Az összetett tranzakciók és a kihívást jelentő peres ügyek révén értékes tapasztalatokra tettünk szert, amelyek segítségével optimális megoldásokat találunk ügyfeleink számára.

Ügyvédi titoktartás

Munkánk alapja az ügyvédi titkok megtartása.

Rugalmasság

A túlélés titka az alkalmazkodás. Az iroda negyedszázados fennállása alatt alkalmazkodnunk kellett a magyar jogrendszer többszöri átfogó átalakításához, gazdasági válságokhoz, konjunktúra időszakokhoz és az ügyfeleink változó igényeihez. Mindig arra törekedtünk, hogy a versenytársaknál rugalmasabb és gyorsabb szolgáltatást nyújtsunk jobb minőségben.

Ügyfélbarát hozzáállás

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, így a felmerült kérdésekre igyekszünk a legrövidebb időn belül válaszolni. Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva járunk el, figyelembe véve, hogy szakmai szempontból mi a legkedvezőbb számukra.

Többnyelvű csapat

Kollégáink olasz és angol nyelven szakmai szinten beszélnek, illetve fordítanak. Csapatunk több tagja tanult vagy dolgozott külföldön, elsősorban Olaszországban és az USA-ban. Mindkét nyelvet írásban és szóban napi szinten használjuk. Nemcsak az ügyfél nyelvét, hanem a mentalitását is megértjük.Lépjen velünk kapcsolatba


Keressen minket az alábbi elérhetőségeken vagy töltse ki az űrlapot.


    Az Ön neve *

    Email címe *

    Telefonszáma *

    Miben segíthetünk?