Jogi átvilágítás

Egy cégfelvásárlás első lépése az egymáshoz kapcsolódó jogi, könyvelési, műszaki vagy egyéb szempontú átvilágítás. Feltárjuk a jogi és adó kockázatokat, illetve javaslatot teszünk azok kezelésére.

Cégfelvásárlások

Javaslatot teszünk a tranzakciók kockázatmentes felépítésére. A szükséges iratokat elkészítjük, pénzeszközöket vagy nyilatkozatokat teljesítési letétbe veszünk, bonyolítjuk a cégeljárást. 25 éves szakmai múltunknak köszönhetően rendelkezünk mindazon interkulturális, technikai és szellemi képességgel, ami lehetővé teszi számunkra, hogy ne egyszerűen csak ügyvédek legyünk. Minden ügylet egyedi. Olyan aspektusokkal szembesülünk, amelyek az ügy alapos átbeszélését igénylik az ügyféllel és a részletek pontos kidolgozását. A jogi szempontokat pont annyira figyelembe kell vennünk, mint a cég pénzügyi érdekeit és az adózási kérdéseket. Az adótanácsadókkal szoros együttműködésben készítjük elő a nagyobb tranzakciókat. Részt veszünk az ügyfél képviseletében a tárgyalásokon. Jogi érvekkel segítjük a kompromisszumok megtalálását. Ha kell éjszakába nyúlóan dolgozunk egy szerződésen.

Fúziók

Vállalati fúziók során ellátjuk a jogi feladatokat, lebonyolítunk bonyolult határokon átnyúló átalakulásokat.


Értékeink

Szakszerűség

Egy ügyvédi iroda szakmai színvonalát csak folyamatos képzéssel lehet fenntartani és javítani. Kollégáink a világ vezető egyetemein, mint a UC Berkeley, University of London, King’s College, ELTE szereztek LLM minősítést, valamint fizetésképtelenségi jogi és adójogi szakjogász képzéseken vettek részt.

Megbízhatóság

Speciális ügyviteli szoftver biztosítja Ügyvédi Irodánk számára a pontos és a megbízható működést. Az összetett tranzakciók és a kihívást jelentő peres ügyek révén értékes tapasztalatokra tettünk szert, amelyek segítségével optimális megoldásokat találunk ügyfeleink számára.

Ügyvédi titoktartás

Munkánk alapja az ügyvédi titkok megtartása.

Rugalmasság

A túlélés titka az alkalmazkodás. Az iroda negyedszázados fennállása alatt alkalmazkodnunk kellett a magyar jogrendszer többszöri átfogó átalakításához, gazdasági válságokhoz, konjunktúra időszakokhoz és az ügyfeleink változó igényeihez. Mindig arra törekedtünk, hogy a versenytársaknál rugalmasabb és gyorsabb szolgáltatást nyújtsunk jobb minőségben.

Ügyfélbarát hozzáállás

Számunkra ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb. Nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos kommunikációra, így a felmerült kérdésekre igyekszünk a legrövidebb időn belül válaszolni. Ügyfeleink érdekeit szem előtt tartva járunk el, figyelembe véve, hogy szakmai szempontból mi a legkedvezőbb számukra.

Többnyelvű csapat

Kollégáink olasz és angol nyelven szakmai szinten beszélnek, illetve fordítanak. Csapatunk több tagja tanult vagy dolgozott külföldön, elsősorban Olaszországban és az USA-ban. Mindkét nyelvet írásban és szóban napi szinten használjuk. Nemcsak az ügyfél nyelvét, hanem a mentalitását is megértjük.Lépjen velünk kapcsolatba


Keressen minket az alábbi elérhetőségeken vagy töltse ki az űrlapot.


    Az Ön neve *

    Email címe *

    Telefonszáma *

    Miben segíthetünk?