Lajos Levente

Ügyvéd

"A ki nem harcolt jogok megbosszulják magukat!" Francisc Munteanu

A Lajos Ügyvédi Iroda Ügyvédi Társulás vezető ügyvédje 1997-ben kezdte pályafutását Veszprém főterén lévő elegáns polgári hangulatú ügyvédi irodájában. Azóta csaknem 20 év telt el, de a lendület és az energia, amellyel beleveti magát minden új jogesetbe, töretlen.  Az iroda fő profilja mindig is az olasz nyelvterületre irányult korábbi családi kötődések miatt. A fiatal ügyvéd 2007-ben Budapest szívében nyitott irodát, amely hamarosan egy ügyvédi társulássá nőtte ki magát, ahol a meghatározó trend a dinamizmus, és a professzionális hozzáállás.

1993-ban az USA Knoxville, Tennessee Egyetem jogi karán tanult bankjogot és társasági jogot, 1994-ben végezte el a Jogtudományi Kart a Janus Pannonius Pécsi Tudományegyetemen. Ezt követően a milánói Giordano dell’Amore Alapítvány kereti között szerzett Master diplomát a bank és pénzügy területén. Ügyvédi szakvizsgáját 1997-ben tette le, majd ezt követően a King’s College London European Union Law posztgraduális képzésén szerzett diplomát 2012-ben. 2014 évben a Pécsi Egyetem fizetésképtelenségi szakjogászi képzésén végzett, majd 2015-ben a University of London keretei között szerzett diplomát európai jogi specializáció szakirányú továbbképzésen (LL.M. fokozat). Jelenleg a University of California School of Law, Berkeley keretében folytat tanulmányokat LL.M. fokozat megszerzésére. A Berkeley Law Society társelnöke.

 Lajos Levente szakmai felsőfokon, olasz és angol nyelven egyaránt lát el jogi képviseletet és tart előadás különböző jogi témákban itthon és külföldön. Spanyol nyelvből szintén rendelkezik felsőfokú nyelvvizsgával.